Menu

sluiten knop
computer reparatie op texel

Computer reparatie Op Texel

Computer reparatie Op Texel aanvragen?

Heb je interesse om je computer te laten repareren?
Mail Stido via het formulier hier onder of bel ons direct!

Bel Stido Mail Stido

Computer reparatie Op Texel

Ben je op zoek naar een goede computer reparatie Op Texel? Dan ben je bij Stido aan het juiste adres! Met alle kennis en expertise van Stido wordt je computer reparatie Op Texel zo snel mogelijk verholpen, zo hoef je bij de meeste gevallen niet lang te wachten voordat de reparatie is gedaan. Wil je Stido eerst spreken over wat er mogelijk aan de hand is met je computer of wil je weten wat de mogelijke computer reparatie gaat kosten? Bel Stido dan op 06-10721153

Laptop reparatie Op Texel

Ook voor laptop reparatie zit je goed bij Stido! Bijvoorbeeld het vervangen van het LCD paneel, het vervangen van de oude accu met een nieuwe of het verhelpen van een weigerende toets op je laptop toetsenbord valt hier onder! Bijna elk probleem met je laptop is wel te repareren bij Stido!

Computer laten ophalen voor reparatie

Heb je een computer reparatie aanvraag maar kun je de computer op laptop niet brengen? Dan kan Stido deze bij je thuis ophalen mits je Op Texel woont of op vakantie bent op het eiland. Hier zit een prijs aan verbonden van €10,- binnen Den Burg en €20,- wanneer je in De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Hoorn, Oosterend of Oudeschild woont. Wanneer de computer reparatie of laptop reparatie is gedaan wordt je laptop of computer uiteraard weer bij je thuis gebracht!

Computer reparatie van elk merk

Wanneer je een computer reparatie nodig hebt maakt het niet uit welk merk computer je in bezit hebt. Bij Stido kun je terecht voor een computer reparatie van elk merk! In de meeste gevallen zijn de computers geïnstalleerd met Windows 10 of Windows 11 en hier kan Stido prima mee overweg!

Apple reparatie Op Texel

Apple gebruikers Op Texel, niet getreurd! Ook Apple gebruikers op het eiland kunnen terecht bij Stido voor hun Apple computer of Apple Macbook reparatie! Stido neemt graag de computer reparatie uit handen voor het professioneel verhelpen van het probleem.

Gerelateerde Blogs