Menu

sluiten knop
Schone Windows installatie

Schone Windows installatie Op Texel

Schone Windows installatie?

Heb je interesse om een schone Windows installatie te laten doen?
Mail Stido via het formulier hier onder of bel ons direct!

Bel Stido Mail Stido

Schone Windows installatie Op Texel

Wanneer je Windows computer of laptop niet meer zo snel is als dat je gewend bent dan kan een schone installatie van Windows zeker helpen! Als je laptop of computer maar niet sneller wilt werken, zelfs als je al programma’s en andere documenten verwijderd hebt dan zit er meestal niets anders op dan Windows opnieuw te installeren op je computer. Stido herinstalleert Windows 10 en Windows 11 om je computer sneller te laten werken! Hierbij is het ook aan te raden om een snellere schijf in je computer te laten zetten wanneer deze nog niet in de computer zit.

Onderhoud en malware tegen gaan

Het opnieuw installeren van je Windows computer kan je eigenlijk zien als een jaarlijkse onderhoudsbeurt! Net zoals je auto weer wordt nagekeken of er problemen opgedoken zijn in het jaar doet Stido dat voor je computer. Binnen het jaar heb je van alles gedownload en binnen gehaald op je computer en zo is er veel kans dat de computer wat Malware bevat, dit hoeft niet erg te zijn maar hierdoor wordt wel de computer een stukje langzamer en heb je kans op serieuze computer problemen. Door een nieuwe installatie van Windows is alle opgehoopte Malware weg, alle data staat weer fris en netjes op een rijtje en je kan weer met een schone lij beginnen!

Behoud van je belangrijke bestanden

Voor dat we de computer opnieuw installeren wordt er een backup van de computer gemaakt. Dit zorgt er voor dat er niets verloren kan gaan van de bestanden en foto’s op je computer. Ook wordt er een lijstje gemaakt welke programma’s er moeten blijven en welke er misschien weg mogen. Zo wordt er een nette selectie gemaakt van alle programma’s en kun je weer beginnen met een schone start!