Menu

sluiten knop
Drukwerk laten maken

Reclame drukwerk Op Texel

Reclame drukwerk laten maken?

Heb je interesse om reclame drukwerk te laten maken?
Mail Stido via het formulier hier onder of bel ons direct!

Bel Stido Mail Stido

Wat is drukwerk?

Drukwerk kan in vele vormen worden getoond. Denk hierbij aan flyers, visitekaartjes, magazines, brochures, etc.. Drukwerk valt onder de categorie offline marketing. Dit is een belangrijke eigenschap van drukwerk, je kan dit namelijk vasthouden plus is het persoonlijker dan bijvoorbeeld een email welke onder de online marketing valt. Een drukwerk kan ook veel meer opvallen dan die email. Een spandoek is bijvoorbeeld veel groter in het zicht van de potentiële klant dan een email die kan weg vallen tussen alle emails die binnen komen op een dag.

Wat kan drukwerk voor een bedrijf doen?

Drukwerk is een offline marketing, dit zegt dat het informatie aan potentiële klanten kan geven waardoor een bedrijf meer gaat opvallen. Afgezien dat het alleen informatie is geeft het ook het gevoel mee wat er in het ontwerp zit verwerkt. Je kan een flyer voelen, hierbij is het dus ook belangrijk wat voor materiaal, welk formaat, welke dikte papier en wat voor structuur de flyer heeft en uitstraalt. Zo geeft een flyer van 80gr minder het idee dat het een kwalitatief bedrijf is dan als zij een 200gr flyer hadden gebruikt.

Kwaliteit en kleur

De kwaliteit van het drukwerk geeft de uitstraling van het bedrijf weer. Wanneer er een dikke papier keuze wordt gebruikt laat zien dat het bedrijf kwaliteit voor prijs stelt. Dit is het zelfde al zou er maar 1 kantje geprint zijn met een wit vel aan de achterkant. Dit zijn voorbeelden van het niet optimaal benutten van je drukwerk.

Reclame drukwerk Portfolio

Visitekaartje Find My Bear
Visitekaartje find my bear
Visitekaartje Blood Bounds Shop
Visitekaartje Blood Bounds Shop
Visitekaartje Jonkheer
Visitekaartje Jonkheer