Menu

sluiten knop

Wie is Stido

Stido is een grafisch ontwerp bureau dat jouw bedrijf zichtbaar maakt voor jouw potentiële klanten! Van Website tot visitekaartje en online marketing tot offline marketing. Ook staan we paraat wanneer je een computer probleem hebt of een computer wilt laten bouwen.

foto Ricardo Stins foto Ricardo Stins

Ricardo Stins

Hey! Ik ben Ricardo. Ik ben een gediplomeerd grafisch vormgever met een hart voor modern en simplistisch ontwerp én de trotse oprichter van het grafisch ontwerpbureau Stido. Begin 2022 ben ik verhuisd naar het prachtige eiland Texel, waar ik graag mijn grafische steentje bijdraag aan het succes van de lokale ondernemers.

Stido, grafisch ontwerp en meer

Stido is een modern grafisch ontwerpbureau dat staat voor kwaliteit. Dit betekent dat wij alleen gedetailleerd werk leveren en duidelijk communiceren over het project en de kosten daarvan, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je krijgt. Als grafisch vormgever kan ik niet alleen je logo, website, of reclamebord ontwerpen, maar bijvoorbeeld ook autobelettering. Deze laatste wordt door Stido ontworpen en door een bedrijf dat voldoet aan Stido’s verwachtingen beplakt. Dit zodat de kwaliteit die Stido in acht neemt ook daadwerkelijk wordt geleverd. Dat is mede de reden waarom er over “wij” wordt gesproken op deze website. Naast grafisch ontwerp biedt Stido ook IT-diensten aan. Vooral aan particulieren, maar ook bedrijven zijn welkom. Denk hierbij aan reparatie van je computer, het versnellen ervan, het verwijderen van computervirussen of aan advies over welke laptop het beste bij je past. Een gamer stelt immers andere eisen aan zijn computer dan iemand die de computer gebruikt voor de administratie. Stido kan ook een computer op maat voor je bouwen. En Stido kan je helpen met het maken van professionele bedrijfsfoto’s voor bijvoorbeeld je website of reclame-uitingen.

Visie

Wereldberoemd worden op heel Texel, dat is wat ik in de nabije toekomst met Stido wil bereiken. Dat kan natuurlijk alleen door het te verdienen. Daarom staat Stido nooit stil: bijleren, ontwikkelen, mogelijkheden onderzoeken, nieuwe diensten aanbieden en natuurlijk de behoeften van de Texelaars inventariseren. Zo zijn we op dit moment bezig met het leren repareren van moederborden, meestal beschadigd door waterschade. Binnenkort meer hierover op deze website. Nu werk ik nog vanuit mijn huis in Den Burg, maar op termijn hoop ik hier Op Texel mijn eigen bedrijfspand te hebben, zodat ik nog beter kan laten zien hoe we te werk gaan en hoe het eindproduct eruit komt te zien. En wat zou het mooi zijn als ik straks mijn eerste werknemer kan aannemen…

Mijn Achtergrond

Tijdens mijn middelbareschooltijd wist ik al dat ik iets wilde doen in de creatieve sector. Ik had interesse in 3D modelleren en in het 2D ontwerpen van vreemde vormen. Ik ging ICT-beheer studeren in Purmerend. Een leuke opleiding, maar toch niet echt wat ik wilde, althans, niet alleen. Grafisch vormgever werd mijn droom en misschien wel een eigen bedrijf daarin beginnen. Op het Nova College in Haarlem heb ik de opleiding Grafisch Vormgever versneld afgerond en heb ik mij eigenlijk meteen op het oprichten van mijn eigen grafisch ontwerpbureau gericht. Daar komt heel wat bij kijken, heb ik ervaren. Ik was 18 en had nog geen idee van hoe dat werkt met financiën, de Belastingdienst en de boekhouding, maar ik heb doorgezet met mijn bedrijf Stido als resultaat. Ha, Eindelijk!

Versneld doorgespoeld is Stido een prachtig deel van mijn leven. Graag zet ik mijn ziel en zaligheid in om mijn klanten te helpen met het laten opvallen van hún prachtige bedrijf.

Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan, onderaan de website, op voor de Stido-nieuwsbrief!

“Met genoeg doorzettingsvoormogen en wil, wordt je droom een succes!”

Populaire Diensten

Auto Belettering

Auto Belettering

Laat je bedrijf opvallen terwijl je naar je klanten rijd

Logo Laten Maken

Logo Laten Maken

Laat je bedrijf opvallen met een opmaat gemaakt logo

Reclame Drukwerk

Reclame Drukwerk

Maak je bedrijf zichbaar via flyers en andere drukwerken

Website laten maken

Website laten maken

Laat je bedrijf opvallen met een opmaat gemaakte website

Nieuwste blogs van Stido