Menu

sluiten knop

Jaarlijkse computer onderhoud op Texel

Jaarlijkse computer onderhoud op Texel Jaarlijkse computer onderhoud op Texel

Jaarlijks onderhoud

Als je niet veel van computers weet, kan het idee van het onderhouden van je computer overweldigend zijn. Geen paniek, hier zijn een paar eenvoudige stappen die je kunt nemen om je computer in topconditie te houden!

Ontstoffen

Een eenvoudige stap is het ontstoffen van je computer. Dit kan op regelmatige basis worden gedaan met behulp van een droge doek voor de buitenkant en perslucht voor de binnenkant. Een teveel aan stofophoping in je computer kan ervoor zorgen dat deze oververhit raakt en problemen veroorzaakt. In de ergste gevallen kan de computer zelfs vlam vatten.

Koelpasta's vervangen

Vervolgens is het vervangen van de koelpasta's een andere manier om de prestaties van je computer te verbeteren. De koelpasta's zorgen ervoor dat de warmte van de processor, grafische kaart en in sommige gevallen RAM kaarten goed afgevoerd kan worden, maar deze pasta's kunnen na verloop van tijd uitdrogen of hun werking verliezen. Door deze te vervangen kun je ervoor zorgen dat je computer langer meegaat en steeds optimaal blijft presteren.

Windows updates en drivers

Tenslotte is het belangrijk om de juiste updates en drivers te installeren. Updates kunnen ervoor zorgen dat je computer goed blijft functioneren en veilig blijft. Hetzelfde geldt voor het installeren van de nieuwste drivers voor je hardware, het zorgt ervoor dat apparaten goed blijven werken en de nieuwste software kunnen ondersteunen.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt laten doen

Overweeg je om jaarlijks een onderhoudsbeurt voor je computer in te plannen? Als je dit doet, kun je veel potentiële problemen voorkomen! Wanneer je deze taak aan ons toevertrouwt, behandelen wij je computer met de grootste zorg en voeren wij de volgende taken uit:

  • Windows updates
  • Driver updates
  • Verwijderen van onnodige bestanden en cookies
  • Controleren op virussen en malware ( plus verwijdering wanneer nodig )
  • Onstoffen en reinigen van de computer ( binnen en buiten )
  • Koelpasta's vervangen

Prijs

Desktop: €150

Laptop: €200

Jaarlijkse computer onderhoud plannen?

Heb je interesse om een jaarlijkse computer onderhoud te laten uitvoeren?
Mail Stido via het formulier hier onder of bel ons direct!

Bel Stido Mail Stido

Gerelateerde Blogs