Menu

sluiten knop

Waarom is een website belangrijk voor bedrijven op Texel

Waarom is een website belangrijk voor bedrijven op Texel Waarom is een website belangrijk voor bedrijven op Texel

Website op Texel

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland. Elk jaar trekt het eiland veel toeristen aan die willen genieten van de prachtige natuur en gezelligheid. Voor je bedrijf op Texel is het daarom belangrijk om deze toeristen te kunnen benaderen. Dit doe je het beste met een volledige op maat gemaakte website die alle vinkjes zet voor je doelgroep!

Naamsbekendheid op Texel

Een van de voordelen van een website op Texel is dat het de naamsbekendheid vergroot. Naamsbekendheid betekent dat mensen weten wie je bent, wat je doet en waarom ze voor jou moeten kiezen. Hoe meer naamsbekendheid je hebt, hoe meer klanten je kunt aantrekken en behouden.

Ze kennen mij toch al!

Ik hoor wel vaker dat ondernemers van Texelse bedrijven zeggen van “mijn bedrijf hoeft geen website want de Texelaars kennen mij toch al”. Dit is niet altijd het geval! Al weten een aantal Texelaars van het bestaan van je bedrijf, weten ze hoogstwaarschijnlijk je telefoonnummer of email adres niet om je daadwerkelijk te bereiken. Hierom staan deze gegevens in een mooi jasje op jouw website!

Je website als werkpaard

Een website versterkt de klantrelatie en loyaliteit van je bedrijf. Klanten kunnen via de website feedback geven, vragen stellen of je product / dienst afnemen. Ook kunnen er met je website nieuwsbrieven gestuurd worden of acties aangeboden worden!

Website laten maken?

Heb je interesse om een website te laten maken?
Mail Stido via het formulier hier onder of bel ons direct!

Bel Stido Mail Stido

Website Portfolio